ZALOGUJ SIĘ

DOŁĄCZ DO NAS W KILKA SEKUND

akceptuję regulamin

gdzie można odpocząć na pomorzu z roczniakiem

becia

PostWysłany 11 mar 2010, o 15:41 przez becia Temat postu: gdzie można odpocząć na pomorzu z roczniakiem

myślimy o wakacyjnym wyjeździe nad polskie morze, stąd pytanie czy jakaś mama może coś polecić, gdzie była? szukamy pokoju z łazienką + śniadania + obiady kolacje w spokojnej, niezbyt turystycznej miejscowości.
Ostatnio edytowano 16 mar 2010, o 23:02 przez becia, łącznie edytowano 2 razy

iwona85czeladz

PostWysłany 11 mar 2010, o 16:48 przez iwona85czeladz Temat postu: Re: gdzie można ospocząć na pomożu z roczniakiem

Jeśli chodzi o wakacje nad polskim morzem to polecam Ci Łebę :D jestem tam co roku od wielu wielu lat i nie wyobrażam sobie ze mogłabym jechać gdzieś indziej, w tym roku zabieram tam pierwszy raz mojego maluszka :) w tamtym roku też był ale jeszcze siedział w brzuszku ;) w miasteczku znajduje się wszystko to co być powinno czyli sklepy, piękna plaża, dobre jedzenie i atrakcje, atrakcje, atrakcje. Dla rozrywkowych rodziców nie zabraknie również świetnych klubów, imprez w pianie itd ;)
Kilka lat pod rząd zatrzymywałam się tutaj:
http://www.wdwiskra.ta.pl/
a w tym roku wybieram się tutaj:
http://www.zagroda.afr.pl/

papaja

PostWysłany 11 mar 2010, o 22:29 przez papaja Temat postu: Re: gdzie można ospocząć na pomożu z roczniakiem

Fajna ta ZAGRODA, może jestem nie dzisiejsza? Ceny są ho...ho.. :o :shock: :(

iwona85czeladz

PostWysłany 12 mar 2010, o 14:21 przez iwona85czeladz Temat postu: Re: gdzie można ospocząć na pomożu z roczniakiem

To jest jedno z najtańszych miejsc wynajmujących domki piętrowe dla całej rodziny i psa ;)

mamafilipka

PostWysłany 15 mar 2010, o 13:14 przez mamafilipka Temat postu: Re: gdzie można ospocząć na pomożu z roczniakiem

No no bardzo fajny domek... na 8 osób... super!

becia

PostWysłany 16 mar 2010, o 23:01 przez becia Temat postu: Re: gdzie można ospocząć na pomorzu z roczniakiem

my szukamy pokoju dla 3 z łazienką, i nie interesują nas imprezy w pianie chyba, że przy kąpieli qby :P raczej spokojny odpoczynek

talinka

PostWysłany 15 cze 2010, o 16:23 przez talinka Temat postu: Re: gdzie można odpocząć na pomorzu z roczniakiem

Polecam wyjazd do Ustki :-)
W Trójmieście ludzi od groma... można też wybrać się do Jastrzębiej Góry/Karwi/Dębek.

nifica

PostWysłany 15 cze 2010, o 16:49 przez nifica Temat postu: Re: gdzie można odpocząć na pomorzu z roczniakiem

jeśli na spokojno to polecam Wicie. Podaję link gdzie jest więcej wiosek, więc powinny byc tańsze ceny. Kiedys na tych terenach też wynajmowaliśmy pokoje z łazienką:) polecam wioski http://www.infowczasy.com/index.php/mie ... nad_morzem

moniska

PostWysłany 15 cze 2010, o 18:03 przez moniska Temat postu: Re: gdzie można odpocząć na pomorzu z roczniakiem

Mieszkam nad morzem i wiem jedno. Unikaj miejscowości o znanych nazwach, tam na pewno z dzieckiem nie wypoczniecie. Ja mogę polecić Wam nasze okolice czyli Sarbinowo lub Gąski. Bardzo przyjemne miejscowości. Fakt dziury, ale na pewno jest spokój i cisza. Niestety im więcej atrakcji, tym większy ruch = więcej ludzi :)

anka1981

PostWysłany 15 cze 2010, o 18:50 przez anka1981 Temat postu: Re: gdzie można odpocząć na pomorzu z roczniakiem

moniska napisał(a):Mieszkam nad morzem i wiem jedno. Unikaj miejscowości o znanych nazwach, tam na pewno z dzieckiem nie wypoczniecie. Ja mogę polecić Wam nasze okolice czyli Sarbinowo lub Gąski. Bardzo przyjemne miejscowości. Fakt dziury, ale na pewno jest spokój i cisza. Niestety im więcej atrakcji, tym większy ruch = więcej ludzi :)

potwierdzam ja lubię takie dziury
Sarbinowo świetne miejsce na wakacje z dziećmi!!! W zeszłym roku byłam w Chłopach i też uważa, że te okolice są świetne :0

NASZE SERWISY:
GIEŁDAMAMY.PL MIASTODZIECI.PL
SERWIS PARTNERSKI:
EDZIECKO.PL

Copyright © 2009 gieldamamy.pl, All rights reserved | Wykonanie: Verdox