ZALOGUJ SIĘ

DOŁĄCZ DO NAS W KILKA SEKUND

akceptuję regulamin

mimikimi!!!

nianiorek

PostWysłany 24 lut 2010, o 10:24 przez nianiorek Temat postu: Re: mimikimi!!!

PAPAJA POTWIERDZAM !! ZBYT NIEMIŁO SIĘ TUTAJ ZROBIŁO.. DAJCIE SZANSĘ MIMIKIMI !! PRZECIEŻ JEST COŚ TAKIEGO JAK ZBIEG OKOLICZNOŚCI.. A DO POCZTY MOŻNA RZECZYWIŚCIE SIĘ PRZYCZEPIĆ,BO NIERAZ NAWALA :) NO I TE SŁOWNICTWO - POHAMUJCIE SIĘ PROSZĘ - TAKIE Z WAS FAJNE MAMUŚKI :-*

agapi

PostWysłany 24 lut 2010, o 12:41 przez agapi Temat postu: Re: mimikimi!!!

Owszem zrobiło się nie miło, ale tylko dla osób co straciły punkty przez mimikimi :!: Wystarczyło by gdyby powiedziała prawde: "że owsze, potwierdziłam wysyłki, ale nie zrobiłam tego bo, coś sie stało i nie mogłam wysłać..." Nie zrobiła tego. Nie wierze żeby 4 czy 5 paczek zagineło na poczcie, no nie wierze....ale kto chce niech jej wierzy. Każdy ma prawo do swojego zdania. Jeśli chodzi o "słownictwo" moich postów nie mam sobie nic, do zarzucenia, nie używałam wulgaryzmów. Piszecie dać szanse czy dogadać się..? Jak? Mimikimi "zagineło" tyle wysyłkek i to ona powinna coś napisać, jak dogadać się czy cokolwiek...wiem że co niektóre osoby wypowiadają się tu przez pryzmat "tragedi" osobistej mimikimi i to nie jest też do końca sprawiedliwe,...owszem współczuje jej też, ale "nierozgrzesza" jej to w sprawie niewysyłnia paczek. Jeśli moje posty, Was uraziły to przykro mi...ale ja nadal nie bede tolerować niesolidnych mam...

aspazja

PostWysłany 25 lut 2010, o 22:52 przez aspazja Temat postu: Re: mimikimi!!!

Faktycznie,wystąpiły jakieś problemy z tym żeby zamówiona przesyłka doszła na czas, ale Mimikimi się stara to naprawić! Napisała na swoim profilu informację dla mam z przeprosinami za opóźnienia i napisała do mnie z pomysłem ,jak rozwiązać nasz problem! Czekam teraz właśnie na pomyślne zakończenie naszych przygód... Jest wola współpracy, więc nie chciałabym aby Mimikimi została na czarnej liście! Mam nadzieję,że sprawy z innymi mamami się też wyjaśnią i wspólnie uda nam się tu ustalić żeby Mimikimi już dłużej nie figurowała na tej liście!

nianiorek

PostWysłany 25 lut 2010, o 23:03 przez nianiorek Temat postu: Re: mimikimi!!!

DOKŁADNIE ASPAZJA :) U MNIE TAKŻE PRZESYŁKA NIE DOTARŁA ALE JUŻ JESTEŚMY W TRAKCIE ZAŁATWIANIA TEGO I JESTEM PEWNO,ŻE MIMIKIMI TO DOBRA OSOBA,A TUTAJ POCZTA MOGŁA ZAWINIĆ :) TAKŻE MAMY PRZEMYŚLCIE TO :p POZDRAWIAM SERDECZNIE :)

leniutka

PostWysłany 25 lut 2010, o 23:07 przez leniutka Temat postu: Re: mimikimi!!!

Pobrałam kilka przedmiotów od mimikimi (chyba nawet jako pierwsza) i były to moje (bez przesady!) najbardziej udane wymiany. Nie tylko ze względu na super fajnie przedmioty jakie otrzymałam, ale też formę tych wymian, bardzo dobry (i błyskawiczny) kontakt. Uznałam ją za jedną z rzetelniejszych użytkowniczek giełdy. Jeden z przedmiotów pomimo dobrego zabezpieczenia uległ podczas transportu pewnemu uszkodzeniu - mimikimi wysłała mi jako rekompensatę coś innego. W kolejnych przesyłkach dodawała jakieś dodatki.
Wiem, że tragedia którą przeszła nie była wymyśloną wymówką na potrzeby tego portalu (zastanawiam się która z mam mogłaby jako wymówką szastać zdrowiem czy życiem swojego dziecka - to już tak na marginesie).
Cóż... są sytuacje życiowe kiedy ustawienie na swoim profilu trybu wakacyjnego nie jest sprawą najwyższej rangi...
...a nazywanie na forum osoby której się nie zna i nic o niej nie wie - oszustką na podstawie własnych domiemań - dużym nietaktem, niesprawiedliwością i krótkowzrocznością.
Więcej luzu dziewczyny do giełdy, wymian i zbierania punktów, bo trochę się chyba niektóre zapominacie.
(Nie przejmuj się mimikimi oszczerstwami. We mnie zawsze znajdziesz chętną partnerkę do wymian - na giełdzie i poza...:)

grawa5

PostWysłany 25 lut 2010, o 23:25 przez grawa5 Temat postu: Re: mimikimi!!!

Masz racje Leniutka, że:

leniutka napisał(a):Cóż... są sytuacje życiowe kiedy ustawienie na swoim profilu trybu wakacyjnego nie jest sprawą najwyższej rangi...

ale skoro MIMIKIMI miała siłe i chęci oraz "głowę" do tego by zalogować się na GM i potwierdzać rzekome wysyłki towaru to także mogła właczyć tryb wakacyjny, prawda?

Nie atakuje MIMIKIMI, bo nie mam powodu, tylko próbuje zrozumieć jej działania na GM!

leniutka

PostWysłany 26 lut 2010, o 09:02 przez leniutka Temat postu: Re: mimikimi!!!

Ja wyjeżdżałam niedawno na tydzień i zwyczajnie zapomniałam ustawić tego w swoim profilu. Nie samą giełdą człowiek żyje....

grawa5

PostWysłany 26 lut 2010, o 10:29 przez grawa5 Temat postu: Re: mimikimi!!!

No nie samą giełdą człowiek żyje ...... zgadzam się!!!
To prawda, ale MIMIKIMI o tym pamiętała!!! Skoro się logowała i potwierdzała wysyłki?????????
Gdyby nie miała do tego głowy, to wysyłki po prostu byłyby nie potwierdzone :shock: :!: :!: :!: :!: :!:
Z pewnością prawda leży gdzież po środku! Wystarczyłoby tylko to GRZECZNIE wyjaśnić!!!

iwona85czeladz

PostWysłany 26 lut 2010, o 11:24 przez iwona85czeladz Temat postu: Re: mimikimi!!!

Według mnie najpierw powinno się wysłać na poczcie przesyłkę a dopiero potem potwierdzić jej wysłanie na GM :!: Ja robię tak zawsze i nawet gdyby tfu tfu coś się stało to poprostu punkty zostaną zwrócone po zdaje się 14dniach mamie która przedmiot ode mnie pobrała.

aspazja

PostWysłany 12 mar 2010, o 13:33 przez aspazja Temat postu: Re: mimikimi!!!

Mam pytanie do Mam, które miały problem z terminowym otrzymaniem przesyłki od Mimikimi: jak się sprawy u Was potoczyły? U mnie Mimikimi wywiązała się ze zobowiązań w 100%! Przesyłka dotarła i wszystko jest w porządku. Jeśli u Was również to może - napiszcie o tym, proszę. Bo wydaje mi się ,że Mimikimi trafiła na tą listę " na wyrost"...
Ja chętnie wstawiłabym się za nią,żeby nie figurowała już na tej liście, bo problemy mogą się zdarzyć każdej z nas, a Mimikimi wykazała dużo dobrej woli i postarała się żeby wszystko było ok.

NASZE SERWISY:
GIEŁDAMAMY.PL MIASTODZIECI.PL
SERWIS PARTNERSKI:
EDZIECKO.PL

Copyright © 2009 gieldamamy.pl, All rights reserved | Wykonanie: Verdox